top of page
FFP2 NR White face mask
FFP2 NR Black face mask

2015 yılında kurulan firmamız 6 yıldır N95 Tipi Maske makineleri ve ultrasonik cihazları üretmektedir. Sahip olduğu yüksek bilgi birikimi ve tecrübesi ile 2020 yılı itibari ile yazılımlarından ultrasonik cihazlara son modellerini kendi imalatımız ile yapmaktadır. EN 149:2001 + A1:2009 standardında valfli ve valfsiz CE belgeli toz maskesi . Üretim yapar. Üretime başladığımız ilk günden itibaren gerek estetik gerekse de test değerlerinin her zaman standartları aşan test değerleri nedeniyle ürünlerimizin yüksek kalitesi nedeniyle genel olarak Avrupa'ya ihracat yapan firmamız her köşesine ihracat yapmayı ilke edinmiştir. dünyanın. Onur Grup olarak asla vazgeçemeyeceğimiz tek şey ürettiğimiz N95 Tipi Maskelerin maksimum koruma ve rahat nefes alma özelliğidir.

FFP2 NR  KN95  Yüz Maskesi 

ABOUT
FFP2 NR White face mask
FFP2 NR Black face mask
FFP2 NR White face mask
FFP2 NR Black face mask

Koruma Elbisesi ürün kategorileri, biz Türkiye'den uzman üreticileriz, Koruyucu elbise, Tıbbi Giysi tedarikçileri/fabrika, tıbbi Ar-Ge ve üretim için Koruma giysisinin toptan yüksek kaliteli ürünleri, mükemmel satış sonrası servis ve teknik desteğe sahibiz. İşbirliğinizi dört gözle bekleyin!

Sizi salgın hastalıklardan net bir şekilde koruyacak FFP2 N95 Maske sizlerle!

FFP2 N95 yüz maskesi, antibakteriyel kumaş kullanılarak 5 katlı olarak üretilmiştir.

Spunbond, Nonwoven kumaştan, diğer katmanlar ortası üflemeli olarak üretilir.

Tel Sistemi Burun Ayarlı, Yüze Tam Uyum Sağlar.

N95 maskelerimiz 5 mikrondan küçük parçacıkları yakalar. Özellikle tüberküloz, kızamık, suçiçeği, viral enfeksiyonlar, viral enfeksiyonlar, sars enfeksiyonlarında bulaşmayı önlemek için N95 maskeleri takmak önlemeye yardımcı olur. N95 maskesi, 5 mikrondan küçük partikülleri yakaladığı için kontaminasyonu önlemeye yardımcı olur.

FFP2 N95 Maske, yüz şekline uygun ayarlanabilir metalik burun klipsine ve iç kısmında burunla temas eden bir ped içerir.

İnce partikül filtrasyon malzemesi ile üretilmiştir.

İki maske kayışı herhangi bir kafa şekline uyum sağlar.

Kullanıcıya zarar vermemek için maskenin bantları; maskeye bağlı.

Maskeler nefes almayı kolaylaştıran ve çökmeden kaynaklanan deformasyonlara neden olmayan bir tasarıma sahiptir.

Baş ergonomisine uygun, ağız ve burnu içerecek şekilde tasarlanmıştır.

CONTACT
bottom of page